Contacteer ons

Contact Persoon : Victor liu

Telefoonnummer : 0086-18116425561

Whatsapp. : +8618116425561

Free call

NP-VF Automatische volumetrische zuigervulmachine met servo-aangedreven inline systeem met meerdere koppen

Min. bestelaantal : 1 Prijs : 9000USD/set to 50000USD/set
Verpakking Details : Gevallen Levertijd : 40 werkdagen
Betalingscondities : T/T, L/C, D/A, D/P, MoneyGram, Western Union Levering vermogen : 100 sets
Plaats van herkomst: Shanghai China Merknaam: NPACK
Certificering: CE Modelnummer: NP-VF

Gedetailleerde informatie

Voordeel: Stabiele prestaties Toepasselijke materialen: vaatwasmiddelen,wasmiddel
Toepassing: Het vloeibare vullen Automatische rangschikking: Automatisch
Flesdiameter: ≥ 18 mm Type fles: om het even welk
Invullend formulier: vullen met zuiger Vullingsmateriaal: Vloeibare viscositeit
Typ van invulling: Servomotor met zuiger Aanpassing van het vulvolume: HMI
Stroompercentage: 6L/min Materiaal: Roestvrij staal
Stroomvoorziening: 220V/50Hz Totaal vermogen: 3 kW
Garantie: 1 jaar
Hoogtepunt:

volumetrische zuigervulmachine

,

servo-aandrijving

,

Servo zuigervulmachine

Productomschrijving

NP-VF Automatische volumetrische zuigervulmachine met servo-aangedreven inline-systeem met meerdere koppen

NP-VF Automatische volumetrische zuigervulmachine

NP-VF Automatic Volumetric Piston Filler van Shanghai NPack ∙ een geavanceerde oplossing voor automatische vloeistofvulling met meerdere koppen.deze zuigervuller is ontworpen voor precisie bij het hanteren van hoogviscositeits- en schuimhoudende stoffen.

 

Shanghai NPack, met een ervaring van tien jaar, presenteert de NP-VF, uitgerust met individuele servomotoren voor elke zuiger, die nauwkeurige volumetrische metingen garanderen.Deze technologie is vooral geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie.De Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de resultaten van de evaluatie.

 

De NP-VF onderscheidt zich door zijn stabiele werktechnologie, die een consistente prestatie biedt.maakt het de voorkeur keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar gestroomlijnde vloeistofvullingsprocessen.

 

Ervaar de voordelen van NP-VF's geavanceerde zuigervullertechnologie, geschikt voor het hanteren van vloeistoffen met een hoge viscositeit en schuim.Shanghai NPack biedt een kosteneffectieve investering voor degenen die prioriteit geven aan precisie, efficiëntie en innovatie in vloeibare vuloplossingen.

 

Catalogus downloadNP-VF zuigervulmachine.pdf

 

Hoe werkt de automatische vulmachine?

De werking van een automatische zuigervulmachine, zoals die van Shanghai Npack, is zowel intuïtief als efficiënt.met essentiële componenten zoals zuigers en geavanceerde besturingssystemen, met inbegrip van PLC (Programmable Logic Controller), frequentieomzetters en motoren.

 

De kern van de zuigervulmachine is het volumetrische vulmechanisme, waarbij precisie de sleutel is.Het systeem werkt volgens het beginsel van een rechtstreekse slagbeweging., die de nauwkeurige meting en afgifte van vloeistoffen in containers vergemakkelijkt.

 

De werking begint met het trekken van de zuiger, waardoor de vloeistof de cilinder binnenkomt.Deze systematische trek- en duwbeweging doet denken aan een spuit, waardoor een betrouwbaar en efficiënt vloeistofvullingsproces wordt gewaarborgd.

 

Toepassingen
De NP-VF, ontwikkeld door Shanghai NPack, is een toonaangevende doseringsoplossing voor viskeuze vloeistoffen in diverse industrieën.een nauwkeurige dosering van producten zoals lichaamslotion mogelijk te makenDe verscheidenheid van haar producten strekt zich uit tot de voedingssector.waar het populair is geworden voor het vullen van vloeistoffen en sauzen zoals tomatensausDe NP-VF is een waardevolle aanwinst die efficiënte en nauwkeurige doseringsmogelijkheden biedt voor een breed scala aan toepassingen.

 

Hoofdparameters

Vulstukken 2 tot 20 sproeiers
Productiecapaciteit 10 tot 120 BPM
Volledig volume 10 ml tot 5000 ml
Kracht 3 kW, 220 VAC
Gedreven Inovatie servomotor
Interface Inovance Touch Screen

 

 

Kenmerken

 

  • De constructie van de machine is van 304 roestvrij staal, vergezeld van een kwaliteitscertificaat.met overeenkomstige materiële certificatenDe zuigerpakkingen bestaan uit niet-corrosief materiaal, zorgvuldig geselecteerd op basis van de aard van de vloeibare producten.
  • Wat de robuustheid betreft, zijn de elektrische installatie en de CPU waterdicht ontworpen, waardoor duurzaamheid en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.bekend om hun kwaliteit en prestaties.
  • De mens-machine-interface (HMI) is strategisch gepositioneerd aan de kant van de afgifte van het gedoseerde product voor gebruiksgemak.De machine is uitgerust met ten minste drie noodstopknoppen, één naast het touchscreen., een ander nabij de lege productinvoegkant en een ander aan de achterkant van de machine.
  • Wat de componenten betreft, beschikken de CPU en HMI over merken uit Europa, Japan en China, waardoor een combinatie van geavanceerde technologie en betrouwbaarheid wordt gewaarborgd.De elektrische componenten zijn afkomstig van Schneider., een vertrouwde naam in de industrie.
  • De elektrische installatie is nauwgezet georganiseerd, waarbij elke kabel wordt geïdentificeerd en gedocumenteerd via een elektrisch schema met één lijn dat het hele systeem bestrijkt.De producenten-exporteurs van de VRC waren in de steekproef opgenomen., waardoor optimale prestaties worden gewaarborgd.
  • De machine is voorzien van servo aangedreven duikvulkoppen voor nauwkeurige dosering van vloeistoffen.Als standaardfunctie, is een druppelbak ingebouwd, waardoor een schone en efficiënte werking wordt gewaarborgd.

 

Lijst van componenten

- Nee, dat is niet waar. Beschrijvingen Brandnaam Artikel 1 Opmerking
1 Servomotor Innovatie 1.5 kW China
2 Verminderaar Fenghua ATF1205-15 Zuid-Korea
3 Vervoermotor ZhenYu YZ2-8024 China
4 Servo-aandrijvers Innovatie LXM 23DU15M3X China
5 PLC's Innovatie TM218LDALCODR4PHN China
6 Aanraakscherm Innovatie HMZGXU3500 China
7 Frequentieomzetter Schneider ATV12H075M2 Frankrijk
8

Foto-elektriciteit van

Controleer de fles

OPTEX BRF-N Japan
9 Pneumatisch element Airtac   Zuid-Korea
10 Roterende klep   F07/F05 Geen olie nodig
11 Pneumatische actuator   F07/F05 Geen olie nodig
12 apparaten voor laagspanning Schneider   FRANKRIJK
13 nabijheidsschakelaar ROKO SC1204-N Zuid-Korea
14 Lagers NSK   JAPAN
15 Loodschroef TBI   Zuid-Korea
16 vlinderklep CHZNA   Chinees
17 Schroefloodlagers NSK   Japan
18 Rechte drager NSK   JAPAN
19 Glijdende beer IGUS   Duitsland

Foto's met details

NP-VF Automatische volumetrische zuigervulmachine met servo-aangedreven inline systeem met meerdere koppen 0NP-VF Automatische volumetrische zuigervulmachine met servo-aangedreven inline systeem met meerdere koppen 1NP-VF Automatische volumetrische zuigervulmachine met servo-aangedreven inline systeem met meerdere koppen 2NP-VF Automatische volumetrische zuigervulmachine met servo-aangedreven inline systeem met meerdere koppen 3NP-VF Automatische volumetrische zuigervulmachine met servo-aangedreven inline systeem met meerdere koppen 4NP-VF Automatische volumetrische zuigervulmachine met servo-aangedreven inline systeem met meerdere koppen 5NP-VF Automatische volumetrische zuigervulmachine met servo-aangedreven inline systeem met meerdere koppen 6NP-VF Automatische volumetrische zuigervulmachine met servo-aangedreven inline systeem met meerdere koppen 7

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

inquiry@npackchina.com
+8618116425561
18116425561
+8618116425561
0086-18116425561