Contacteer ons

Contact Persoon : Victor liu

Telefoonnummer : 0086-18116425561

Whatsapp. : +8618116425561

Free call

Propack China 2024

May 22, 2024

Laatste bedrijfsnieuws over Propack China 2024

Over Propack China 2024

ProPak China 2024, de 29e internationale verwerkings- en verpakkingsbeurs, zal van 19 tot en met 21 juni 2024 plaatsvinden in het National Exhibition and Convention Center in Shanghai.Als China's toonaangevende evenement voor verwerking en verpakking, ProPak China bedient industrieën zoals voedsel, drank, zuivel, farmaceutische en cosmetica, met de nieuwste machines, systemen, technologieën en toepassingen.

Naast FoodPack China, Hi & Fi Asia-China, HNC en Starch, dient ProPak China als een uitgebreid platform dat eindgebruikers uit verschillende sectoren verbindt, waaronder voedsel, gezondheidsbestanddelen, verwerking,Met zijn brede aanbod van tentoonstellingen en een uitgebreid ondersteunend programma biedt het een internationaal zakelijk platform waar de hele industrie samenkomt.

 

Profiel van de exposant voor ProPak China

 

Als China's toonaangevende evenement in verwerking en verpakking biedt ProPak China uitgebreide oplossingen voor een breed spectrum van industrieën, waaronder voedsel, dranken, zuivel, farmaceutische producten, cosmetica,persoonlijke zorg, en meer.

 

1. Verwerkingstechnologie
- Machines voor de verwerking van levensmiddelen en dranken, zuivel, vloeistoffen, vlees en geneesmiddelen.
- Apparatuur voor de verwerking van dagelijkse chemische produkten.

2Verpakkingstechnologie
- Machines voor het verpakken van levensmiddelen, dranken, FMCG's en industriële goederen.
- Oplossingen voor intelligente verpakkingen van vloeibare, farmaceutische en dagelijkse chemische producten.
- Technologieën voor plastic, karton en metaal/glasverpakkingen.

3. Druk- en etiketteringstechnologie
- Geavanceerde einddruk- en etiketteringstechnologieën.
- Voorraad van materialen.

4. Logistiek Verpakkingstechnologie
- geavanceerde logistieke verpakkings- en etiketteringsoplossingen.

5. verpakkingen Materialen en producten
- Een verscheidenheid aan verpakkingsmaterialen, producten en containers.
- Opties voor flexibele verpakkingen.

6. Slimme verpakkingen en productie
- Industriële robotica en automatiseringstechnologieën.
- Visie- en sensortechnologie, samen met slimme opslag- en logistieke oplossingen.

7Flexible verpakking
- Apparatuur voor het maken van film, lamineren en zakken maken.

 

ProPak China biedt een belangrijk platform voor het netwerken en het ontdekken van de nieuwste trends en technologieën in de verwerkings- en verpakkingsindustrie.

laatste bedrijfsnieuws over Propack China 2024  0

 

npack is een fabrikant van vloeibare vulmachines voor het etiketteren van caps. Het heeft deelgenomen aan de propak 2024 China-tentoonstelling. Het tentoonstellingsnummer is nr.: 61A05.Contact voor ophalenWat is dat?Deze machines zullen worden tentoongesteld op deze tentoonstelling.

 

1. Kolvenvulmachine:
Deze lijn vulmachines is voorzien van geavanceerde PLC- en touchscreen bedieningen voor een gemakkelijke bediening.van hoogwaardige roestvrijstalen zuigerpomp die intern gepolijst isDeze machines zijn slijtvast en corrosiebestendig en bieden een hoge vulnafdruk.Ze zijn aanpasbaar met verschillende hoeveelheden vulkoppen om aan de productiebehoeften te voldoen en kunnen onafhankelijk functioneren of worden geïntegreerd met geautomatiseerde systemen zoals flessen ontgrendelers, kappers, etiketteringsmachines, inkjetprinters en kartonverpakkers voor een complete productielijn.voedsel, en cosmetica.

 

2Fleskapper:
Deze automatischekappermachineuitblinkt bij verschillende soorten flessen, waaronder sproei-, druppel- en triggerpompflessen.het verbetert de kwaliteit van de productie. Gewoonlijk gebruikt in de voedingsmiddelen-, cosmetica- en dagelijkse chemische industrie.

 

3.Etiketteringsmachine:
Deze machine is geschikt voor zowel ronde als platte flessen en biedt veelzijdigheid bij het etiketteren.waardoor het zeer effectief is in het voedsel, cosmetica en dagelijkse chemische industrieën.

 

4. flessenwasmachine:
Deze automatischewasmachine voor flessenHet combineren van geavanceerde technologie met gebruikersfeedback en -vereisten voor een superieure prestatie.De flessen worden 180 graden omgedraaid voor intern spoelen met meerdere sproeiers.Na het wassen worden de flessen omgedraaid en klaar voor de volgende fase van het productieproces.Dit systeem is doeltreffend in het handhaven van hoge reinigingsnormen bij de verwerking van flessen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

inquiry@npackchina.com
+8618116425561
18116425561
+8618116425561
0086-18116425561